Κάντε like στη σελίδα μας

Join Us On Facebook

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ας σταματήσουμε να συμβιβαζόμαστε με λιγότερα

Ας σταματήσουμε να συμβιβαζόμαστε με λιγότερα

Η εξελιγμένη γυναίκα δεν ψάχνει για άνδρα, ούτε τον περιμένει. Πιστεύει ότι ο τρόπος που ζει τη ζωή της θα τον προσελκύσει και ο τρόπος που θα εμφανιστεί στην ζωή της θα προσελκύσει εκείνη. Ενώ και οι δύο χρειάζονται ο ένας τον άλλο για να δημιουργήσουν τη σχέση, κανένας από τους δύο δεν ζητιανεύει τη συντροφικότητα, ούτε έχει ανάγκη από μια σχέση για να νιώσει πλήρης.

Ναι αυτός ο πήχης είναι υψηλός αλλά όχι υψηλότερος από αυτόν που η γυναίκα έχει ορίσει και ζει σύμφωνα με αυτόν. Κάθε άνδρας που δεν κατακτά το δικό του μονοπάτι θα φοβηθεί από το παράδειγμά της και θα την ικετέψει να χαμηλώσει τα στάνταρτ της για να απολαύσει κάτι από την εξαίσια συνειδητή θηλυκή ενέργεια που διαθέτει. Όμως εκείνη δεν μπορεί να βοηθήσει έναν άνδρα που δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του και ενώ εκείνη απαιτεί πολλά, αξίζει τα πάντα.

Δεν έχει κανένα φόβο ότι θα μείνει μόνη γιατί ξέρει πως δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό για έναν άνδρα από το να βγει μπροστά και να κάνει τη δουλειά του για να προσελκύσει την αγάπη μιας υπέροχης γυναίκας. Θέτει υψηλά στάνταρτ και προκαλεί τον άνδρα να αποδείξει ότι έχει ότι χρειάζεται για να πετύχει. 

Οι άνδρες είναι κάτι παραπάνω από ικανοί να κάνουν την υπέρβαση, είναι οι γυναίκες που συμβιβάζονται με λιγότερα και στερούν από τους άνδρες την υπερηφάνεια που έρχεται όταν εκπληρώνουν τις δυνατότητές τους. 

Αρχικό κείμενο: Graham White

Μετάφραση: Γεωργία Δανέζη (Συμβουλευτική - Προγεννητική Ψυχολόγος)

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου