Κάντε like στη σελίδα μας

Join Us On Facebook

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Mandalas συμμετεχόντων σεμιναρίου

Συμβουλευτική - Προγεννητική Ψυχολόγος


Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις mandalas των συμμετεχόντων που παρακολούθησαν κάποιο από τα σεμινάριά μας και δημοσιεύονται με την σύμφωνη γνώμη των δημιουργών τους. 
______________________________________________________________________






Χαρά και γέλιο στη ζωή μας!

Δεν το συνειδητοποίησα την ώρα που το έκανα αλλά μετά, ό,τι δηλαδή στο τέλος αυτό που ζωγράφισα ήταν ένας ήλιος. Και μου άρεσε αυτό!
Το συμπέρασμα ήταν ότι ξαναβρίσκω τον εαυτό μου, εμβαπτίζοντας τον σε κατάσταση χαράς, μέσα από την παιδικότητα. Βλέπω τον κόσμο ξανά σαν παιδί, με την ελπίδα και την αισιοδοξία ενός παιδιού, για την ζωή και τον κόσμο που απλώνεται μπροστά του!

Αγγελική Κομποχόλη
Φιλόλογος

_____________________________________________________________________



Αυτή είναι η δική μου Mandala που βγήκε μέσα από την ψυχή μου στο σεμινάριο χαλάρωσης και αυτογνωσίας που έκανα με την Γεωργία Δανέζη. Όσο την κοιτάω βγάζω όλο και πιο πολλά συμπεράσματα γι αυτό που έφτιαξα!
Γιατί αυτό το σεμινάριο συνεχίζει να δουλεύει στο μυαλό μου!
Η ουσία λοιπόν που βρισκόταν κρυμμένη μέσα μου είναι ότι:
Χτίζω θεμέλια σταθερά για να απλώσω γέφυρες επικοινωνίας γύρω μου, για να πορευτούμε μαζί, παράλληλα προς τον ήλιο, προς το φως... Σας ευχαριστώ που είσαστε μέσα μου, που ανήκετε στον κόσμο μου!

Κάκια Ξύδη
Συγγραφέας


____________________________________________________________________






Το δένδρο της ζωής



Ξαπλώνω στον ήλιο με ευτυχία.
Μια τεράστια αγκαλιά με περιβάλλει.
Τα κλαδιά μου απλώνονται στον ουρανό και ανθίζουν, σκορπίζοντας αρώματα και χρώματα, ενώ πάλλομαι στο ρυθμό του σύμπαντος.

Ελένη




Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Όταν το σώμα, μας μιλάει


Όταν το σώμα μας μιλάει


Το σώμα μας, επηρεάζεται από το τι νιώθουμε και τι σκεφτόμαστε. Αναλόγως με το αν οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας είναι θετικά ή αν είναι αρνητικά, επηρεάζουν όλη την χημεία του σώματος μας με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση ή την αποδυνάμωση της υγείας μας. Καθώς λοιπόν το σώμα επηρεάζεται, αρχίζει να μας δίνει κάποια σωματικά συμπτώματα, αρχίζει να μας μιλάει. 

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Τα συναισθήματα του τοκετού


Η στιγμή της γέννησης ενός παιδιού είναι ιερή. Ο τοκετός, είναι η μετάβαση από το ζευγάρι στην οικογένεια, από τη γυναίκα στην μητέρα, από την μία στους δύο.

Στο συναισθηματικό κομμάτι του τοκετού, έχουμε γυναίκες που θα βιώσουν μια θετική εμπειρία, μια ευχάριστη και θριαμβευτική γέννηση. Αυτό μπορεί να κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται ότι μπορεί να κάνει τα πάντα στη ζωή της.